Jennine kronike: Krv nije voda -21. poglavlje - JENNINE KRONIKE - Blog.hr
Jennine kronike: Krv nije voda -21. poglavlje
četvrtak, 30.07.2009.
„Čekao sam da dođeš!“ –rekao je Kohip, također, pokazivajući zube.
David je odjurio prema Kohipu, skočio je na njega i proklizili su prema zidu.
„Idemo, Jenna!“ –Kevin joj je pružio ruku. „Možeš hodati?“
„Mogu.“ –uzvratila je.
„Ozlijeđena si?“
„Samo ogrebotina.“
Povukao ju je iz sobe ispred koje su čekali Selen i Austin. Potrčali su od one sobe. Dogovorili su se kako će pronaći ostale vampire i napasti ih kako nitko ne bi pomagao Kohipu pošto se David sam javio kako će on srediti brata pošto je to odavno trebao učiniti.
Trčali su dugim hodnicima dok je soba, u kojoj su se preostali vampiri borili, bila puna krvi. Nisu štedili šake, udarce niti zube jedno na druge.
Jenna je u strahu trčala praznim hodnicima, dok su ostali trčali za njom pošto nisu poznavali kuću, a Jenna ju je dobro upoznala jer je živjela ondje. Skrenuli su lijevim hodnikom, pošto je predpostavila da se ondje nalaze. Zastali su na početku jer su ih vampiri zaustavili. Bilo ih je dosta, a među njima su se nalazili Amerie i Kem, a Jenna nigdje nije vidjela Treya.
„Sredit ću onu drocu za tebe, Jenna!“ –rekla je Selen.
„Sigurna si?“ –upitala je Jenna.
„Jesam.“
„Idi naći Treya, u redu?“ –Austin je zarežao na one vampire i, krajičkom oka, pogledao u sestru.
„Možda sam vam potrebna.“ –nadodala je.
„Nisi.“ –nastavio je Kevin.
„Možda jesam. Što ako vam se nešto dogodi?“
„Zaboravljaš s kim pričaš?“
„Kevin, ovo stvarno nije vrijeme za glupiranje.“
„Jenna, dovoljno smo jaki da razbimo ove klince.“
„Jenna, k vragu, idi naći Treya jer inače nećemo moći razbiti ove budale!“ –ljutito će Selen.
Jenna je uzdahnula. Nije bila sigurna treba li ih ostaviti ili im pomoći, ali natjerali su je da se udalji od njih i pronađe Treya. Odmahnula je glavom i udaljila se, ali nije se prestajala okretati za njima. Željela se vratiti, ali dobro je znala kako bi trebala pronaći dečka, popričati s njim i pokušati ga vratiti na staro kako bi im pomogao savladati Kohipa.
Provirila je još jednom, iza zidića, prema prijateljima koji su se borili s vampirima, a onda se okrenula i udarila u nekoga. Pala je na pod, protresla glavom i podignula pogled. Ispred nje je stajao Trey. Nije izgledao sretno. Bio je ljut, bjesan i to je odlično mogla vidjeti po njegovom izrazu lica. Jenna je primjetila kako vani panđe i reži na nju. Plašila ga se u onom trenutku. Odmaknula se, pošto je vidjela kako ide prema njoj, pa je udario u pod. Dignula se sa poda i potrčala, a primjetila je kako on ljutito gleda u nju, okrenuvši se prema njemu. Morala je pobjeći pošto nije znala što učiniti, a nije ga željela ozlijediti, nije mogla.
„Vračaj se, ti izdajice mala!“ –ljutito se derao za njom.
Austin se okrenuo iza sebe dok su se Kevin i Selen borili s ostalim vampirima, a neki su ležali u lokvama krvi. Ugledao je, na kraju dugog hodnika, kako njegova sestra bježi, a Trey trči za njom.
„Jenna!“ –proderao se preplašeno i želio je potrčati, ali ga je Kevin zaustavio. „Austin, pusti me!“
„Snaći će se sama, vjeruj mi.“ –rekao mu je. „Trebamo te sada ovdje!“
Odmahnuo je glavom ljutito, okrenuo se i zarežao na vampire, pa je poskočio na jednoga i okrenuo mu je vrat, tako da mu ga je slomio. Vampir je pao na pod, a on je ljutito pogledao u drugog i nastavio ga napadati. Bio je bjesan. Htio ih se rješiti što prije kako bi pomogao sestri. Brinuo se previše za nju.
„Vračaj se, glupačice!“ –Trey je nastavljao trčati za Jennom.
Djevojka je bježala. Znala je da bi mogla nastradati ako se ne požuri i sakrije mu se. Udarila je u skulpturu, koja se nalazila u srediti hodnika. Nije ju vidjela pošto se okretala kako bi vidjela da li joj je Trey bio još za petama, a on nikako nije odustajao od toga da ju uhvati.
Pala je na pod i tako razbila kip u stotinu komadića. Polako se dizala sa poda, vadeći komadiće iz ruke dok se slijevala krv pošto je imala puno posjekotina po tijelu.
„Evo te!“ –podignuo ju je s poda i ljutito bacio u zid. „Mislila si da ćeš mi pobjeći, ha?“
„Trey!“ –Jenna se polako dizala sa poda, a on ju je udario nekoliko puta u trbuh. „Prestani, molim te!“
„Da prestanem, ha?“ –nastavljao je još jače. „Nisi trebala ići protiv nas, glupačo!“
„Molim te... boli me...“ –uzvratila je ona.
„I treba te boliti. Bolit će te još više kad te probijem panđama!“ –podignuo ju je sa poda.
„Vjerujem da nećeš...“
„Kako možeš vjerovati u to?“
„Jer znam da se u tebi nalazi Trey kojemu je stalo do mene i da ti on neće dopustiti da mi naudiš!“
„Nema dva Treya.“ –ljutito će on.
„Znam da mi nećeš nauditi, Trey. Znam da ti je stalo!“ –približila mu se, a on je napravio nekoliko koraka unazad.
„Ne približavaj mi se!“ –zarežao je.
„Neću ti ništa... Bez brige!“ –nastavljala mu se približavati.
„Začepi!“ –proderao se. „Miči se od mene!“
„Neću te izgubiti. Ne ovaj put!“
U trenutku kad ga je željela poljubiti, osjetila je bol u leđima, a Trey ju je ozbiljno i, ne skidajući pogled s nje, promatrao. Znala je da ju je probio panđama. Bol je bila prejaka. Nije mogla dugo izdržati, ali trebala je nešto učiniti kako bi ga vratila na staro. Unatoč boli, zbog koje joj se vrtilo u glavi, približila se njegovim usnama i poljubila ga. Morala je ponovno osjetiti njegove mekane i nježne usne iako su bile ledene. Zadrhtala je. Vrtilo joj se u glavi i noge su joj počele klecati od boli. Trey je šokirano gledao ispred sebe. Nije mogao vjerovati što je djevojka upravo učinila. Izvadio je panđe s njenih leđa, a djevojka je pala na pod. Gledala je u njega. Nije željela zatvoriti svoje oči. Htjela ga je još vidjeti. Htjela je vidjeti da li ga je uspjela promjeniti ili nije. Primjetila je njegove čudne poglede na sebi. Vidjela je i strah u njegovim očima, a onda je zatvorila svoje iako se borila da ih drži otvorene. Bol je bila prejaka da uspije izdržati.
Trey je, drhtajući, gledao u tijelo djevojke, koja je, beživotno, ležala pred njim. Osjetio je pritisak u glavi. Bol je bila jaka, pa je počeo udarati glavom od zid kako bi prestala, ali nije prestajala. Kroz misli su mu prolazile scene s Jennom. Vidio ju je kako mu se, smiješka, veselo ga promatra, zamišljeno također. Vidio se sebe kako uživa u njenom društvu. U onom je trenutku želio da mu ostanu zauvijek u mislima, da ona sjećanja ne prestanu.
„Trey!“ –proderao se muški glas.

Just one day left... =(


| 00:00 | Komentari (12) | On/Off | Print | # |



<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?


About the book:


"Jennine kronike" ima 2 dijela:
-Jennine kronike: Ledeno srce - 21. poglavlja
-Jennine kronike: Krv nije voda - 22. poglavlja





credits
blend-ednotes
murderscene